Så…hur blev håret?

Ni undrar ju säkert hur det blev med håret mitt, tänker ju jag som tror att allt kretsar kring mej, men oavsett så berättar jag det nu.
Jo, det blev ganska mycket mörkare, fortfarande med lila stråk, fast mörklila. Jag tänkte att det bleks väl bort med tiden, men så kom jag på att det måste finnas nån slags avfärgning. Å jo, det finns ju, men det är tydligen nån blekning av nåt slag som sliter på håret, det som man köper, men så såg jag att man kan göra egen avfärgning med hjälp av C-vitamintabletter, bakpulver å shampo. Jag kollade på några som testat på youtube å ingen funkade särskilt bra, men jag tänkte att jag testar citronsaft, bakpulver å shampo. Å det funkade faktiskt. Det blev lite ljusare å det lila bara försvann. Man såg i sköljvattnet att löddret var alldeles gråaktigt. Å nu är jag mer mörkblond å det kommer ju blekna med tiden.

20171210_193327

Sen kommer jag köra på den ljusa askblonda i fortsättningen. Den liknar väldigt mycket min egen hårfärg, det som inte är grått då, å min gråa utväxt syns inte lika mycket i det. Det flyter som ihop bättre.
Ja, jag blev ändå rätt så nöjd med resultatet. Nu behöver jag ingen keps mer  biggrin

20171210_193318

…om ni tycker det fortfarande ser lila-blått ut så är det bara ljuset från skärmen…

Leave a Reply