Trasmattor i köket

Hej hopp alla! Nu är vi ute på ranchen. Vi skulle åka igår redan, men då fick vi se att de skulle stänga av vattnet torsd. 21.00 – fred. 06.00 å vi hade behövt åka till jobbet 06.10, för jag fick ändra schemat å börja halv sju idag istället, å då hade vi inte haft nåt vatten, om man nu inte börjar hamstra i flaskor å det, men hallå, hur stor lust? Ingen alls, så vi väntade med att åka till idag, efter jobbet. Håkan slutade oxå 12 så vi har hunnit vara en stund.

Vi har lagt ut trasmattor i köket så de kanske värmer lite. Det är väldigt golvkallt här. Dessa mattor har min kära mormor vävt en gång i tiden. Jag tycker de är jättefina.

DSC_0075

Det är inte riktigt färdigt med pyntningen, men nu är det inte mycket kvar. Ett par adventsstakar å några kransar ska få plats nånstans. Sen ska granen kläs, men det tar jag imorgon. Måste fixa lite finare i fönstren oxå. Blommorna har verkligen skjutit i höjden så de ska kapas. Ja, allmän städning i huset så det blir lite finare. Sen kan vi mysa på lördagskvällen.

DSC_0076

…så mysigt å ombonat det blev med mattorna…mej gillar mycket…  mys

4 reaktioner på ”Trasmattor i köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s