Tjuvstart på julen

Alltså, jag har inte tänt adventsstaken än. Julgransbelysningen tände jag ju å har inte släckt, men jag har inte klätt granen mer än det, jag väntar till på fredag, eller imorron, vi får se. Men vad vi inte kunde vänta med å som vi tjuvstartade med idag var mackor med julskinka, ägg å rödbetssallad.
Nej, vi har inte gjort nån egen skinka än, vi har bara köpt Scans skivade kokta å griljerade skinka. Den var riktigt bra faktiskt. Duger i krig, som di säger. Nu är vi mätta å belåtna å jag ska fortsätta kvällen med bland annat tvätta en maskin med sängkläder, kamma Vilma, klippa klorna på båda odjuren å lite sånt småpyssel. Ha en fin kväll alla ♥

DSC_0166

…men att det var gott!…nu längtar man lite till man får allt annat mumsigt från julbordet… yummy

2 reaktioner till “Tjuvstart på julen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s