Lat söndag

Idag blir det ingen bäddning av sängen. Ni ser ju varför. Men det gör ingenting, det är ju inget måste. Har inte gjort så mycket annan nytta heller, bara tömt å fyllt diskmaskinen. Jag moppade golven här igår att tänkte eventuellt dammsuga idag, men jag känner att jag inte har tid riktigt, för jag har en massa vloggar att titta på. Jättemysigt, måste jag säga, jag har redan fått några favoriter.

Men städa kan jag göra imorgon. Dammet går ingenstans, tyvärr, hur man än önskar att det kunde försvinna av sej själv.
Å jag slutar en timme tidigare igen, för nu ska jag inte till receptionen än på ett tag, så jag kan ta ledigt idag från alla tråkiga bestyr.

20171029_114032.jpg

…varför göra idag det du kan skjuta upp till morgondagen… smiley015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s