Södra hamn

Södra hamn. Där har jag flera ställen. Eller egentligen blev jag ju av med dem för några veckor sen, för att de som är i specialen oxå måste ha schema, men jag har fått vara kvar hela tiden ändå, så det var ju en rätt så onödig manöver.

I onsdags blåste det rejält å gick vita gäss på vattnet som slog in mot kajkanten. Rätt så vackert ändå. Husen kallas tuttifrutti-husen å ligger i kvarteret Thule.

20171025_110547

Isbrytarna Ymer, Oden å Frej ligger intill kajen. Nån av dem kan vara Atle oxå, jag ser inte vilka de är, men de är allt bra maffiga. De som sitter å jobbar i de här kontoren har en så himla vacker utsikt. Å vackra sommardagar är det helt oslagbart. Ibland älskar jag denna kuststad.

20171025_111333

…det reflekterar lite från fönstren om ni undrar varför bilden är så…eh så…ojämn?… m1

Leave a Reply