Sista helgen på ranchen

Hej alla! Jag har ju berättat om att jag skulle gå ner i tid på mitt schema, men som jag trodde så har det inte skett…än iallafall. Jag har jobbat fem-sex timmar per dag hittills. Det är alltså i två veckor. Jag har haft receptionen varje dag, men nu vet jag inte om det var sista dagen igår. Det får vi se.
Kanske jag har mitt nya schema från å med måndag. På sätt å vis vill jag det, för att det är så skönt med korta dagar, men det ger så låg lön så jag måste ju jobba mer. Om det är nån vecka här å där gör inget, bara det inte blir en hel månad å i synnerhet inte flera efter varann, för då går det åt från min buffert å det vill jag ju inte.
Annars har jag inget emot två eller tretimmarsdagar, jag kan gärna ha ett par såna i veckan å så kan jag kompensera med att jobba sex-sju timmar resterande dagar. Inte helt fel. Det kan nog bli så, eller så får jag inga såna korta dagar, för som sagt, det är så många som blir sjuka nu å har sjuka barn.

20170915_113417

Nu är det sista helgen som vi är på ranchen, så när jag går hem efter jobbet på måndag är det inte för att vänta på att åka iväg igen, utan för att stanna. Så skönt! Det blir till att göra lite höstfint å jag ska baka å måla tavlor å skapa en massa bra-å-ha-saker å sy om kläder. Säger jag nu å sen när jag väl är hemma händer ingenting laugh_thumb
Men det är iallafall vad jag har lust med nu. Det känns som att jag längtar efter det. Jag ska försöka tvinga mej om orken tryter. Har suttit så mycket vid datorn när jag varit här så jag känner att jag vill aktivera mej på andra sätt. Ska bli kul å se hur länge den känslan sitter i.

20170913_160009

…jag har ju fått vila i flera månader så jag börjar bli lite rastlös…bra utgångspunkt…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s