Läggdags

Nu är det läggdags, jag måste gå å göra kväller. Imorgon är det en ny arbetsdag å jag börjar halv sju så det är upp tidigt. Har haft huvudvärk idag, en jobbig sprängande sådan, men som tur var inte så jag mår illa. Jag upptäckte att det har med förkylningen att göra, tror jag, det gör iallafall jätteont i huvudet när jag snyter mej. Så även om jag inte är täppt i näsan ska jag ta Alvedon å nässpray innan jag lägger mej, för det hjälpte faktiskt tidigare idag, för jag tänkte att det kanske är bihåleinflammation jag har.
Hoppas bara jag inte har likadant imorron. Jag vill vara frisk å kry när jag jobbar.

DSC_0676.JPG

…nattinatti, sov gott nu alla…ses imorron…  bedtime-good-night_thu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s