Lite om fransförlängningen

Jag tycker det är jättesnyggt med fransarna. Vad jag däremot har lite svårt att vänja mej vid är att se så sminkad ut direkt efter man kliver ur duschen, när man stiger upp på morgonen, för att inte tala om när man går å lägger sej. Det känns fel, även om jag vet att det inte är smink utan bara fransförlängningen som är svart å lite grövre än mina egna fransar.
Sen är det lite jobbigt när man duschar å man ska torka bort vattnet ur ögonen. Man försöker gnugga så att inte fransarna lossnar, så jag får vatten i ögonen hela tiden.
Därför ska jag inte ha nån påfyllning utan fortsätta att bara färga fransarna, fast göra det lite oftare, å böja upp dem så de blir lite mer synliga. Det räcker för mej. Jag vill ju inte se sminkad ut.

Jag trodde att jag inte skulle kunna ha fransarna p.g.a att jag ligger å sover på mage med halva ansiktet i kudden, så jag tänkte att fransarna skulle antingen lossna med en gång eller bli tillplattade så de hänger ner över ögat, men det var ingen fara, jag sover på sidan å på rygg. Det går att vänja sej vid det. Fransarna har inte tagit nån som helst skada. Å inte en gång har jag vaknat med ansiktet i kudden. Alltså kanske mina egna fransar inte blir så tillplattade heller å kanske blir de lite längre med tiden om jag fortsätter så här. Det är vad jag hoppas på iallafall, men nån mer förlängning tror jag inte att jag ger mej på. Nu har jag provat iallafall å det är fint, jättefint, för dem som gillar att sminka sej.

20170623_163312

…får klippa av dem när de blir för glesa å måla med mascara tills alla är tappade…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s