Färgat brynen

Jag gjorde slag i saken, när jag sa att jag skulle boka tid hos LYXX, å fick en tid idag kl. 16.15, så vi åkte direkt när Håkan slutade å han satt å väntade i bilen, för det tog bara en kvart.
En jättegullig tjej var det som fixade mina ögonbryn i precis den färg jag vill ha. Men det har ju en benägenhet att sätta sej lite i huden oxå så jag har skrubbat bort det med en oanvänd mascaraborste. Då blir man lite röd å irriterad så jag har smetat på Idomin som ska få verka under natten. Kanske det är mindre rött imorron.
Nu är jag registrerad där å har min sida där hon fyller i vad hon har gjort idag, så nästa gång gör hon samma sak om jag kände mej nöjd. Jag kommer få påminnelse var femte vecka när det är dags att boka ny tid. Nu har jag nästa gång den 25 juli, å då ska hon få plocka dem oxå så det blir riktigt snyggt. Jag har bara tagit några få strån nu, de ska få bli lite tjockare så det finns nåt att forma brynen av.
Får visa en annan dag hur de blev. Fast då ska jag ha en vanlig kamera, för mobilens bilder är lite missvisande. Där syns mina ögonbryn så dåligt, ser ut som att jag bara har några strån, men så är det inte. Jag har ögonbryn!

20170620_204223

…så skönt att slippa gorma själv med färg som man inte blir nöjd med…så värt!…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s