Fransarna

Hej allihopa!
Jag sa ju att jag skulle fixa mina fransar i fredagsinlägget å med det menade jag fransförlängning. Det är bara det att de syns inte så bra bakom mina nya glasögon som vill ramla ner på näsan å fransarna hamnar precis vid kanten på bågen, men när jag tittar ner syns de bättre.

Jag var till Synoptik å fixade till det, men hon ändrade även på de där näsplopparna så efter ett par timmar kände jag att det började ömma, så jag var tvungen böja tillbaka dem. Å jag kan inte trycka dem högre upp för då tar fransarna i  biggrin

Nåja, det är bara I-landsproblem, inget att lägga nån vikt vid, men jag kan visa ändå så ni ser på ett ungefär hur det ser ut. Jag tycker det vart bra. Lite har jag fått måla på mina fransar längst ut, för de är så tunna å korta, antagligen alldeles nya, så det går inte att lägga förlängning på dem, men att dutta på lite mascara går ju så fort så det är ingen fara. Jag slipper ju böja å bängla för att få lite synliga fransar. Det blev riktigt bra å ska väl hålla några veckor iallafall.

Men jag måste som sagt färga brynen å jag har inte bokat nån tid ännu. Får göra det här nån dag. Fick lite extra jobb ett par veckor framöver. Ska sitta i reception en timme varje dag å avlösa för lunch å då vill man ju vara lite finare än vanligt.

…den söta tishan jag har på mej har jag köpt på JULA för en spottstyver…eller det var Håkan som betalade så det blev ännu billigare för mej…  bigwink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s