Häggen blommar

I onsdags när jag gick förbi häggen, vid det vita staketet, var det inte en endaste utslagen blomklase. Idag var den vit av blommor å spred en doft av sommar.
Det har regnat å varit mulet hela dagen, men det ser ut att spricka upp lite nu på eftermiddagen. Åtminstone har det slutat regna så katterna får gå ut när vi kommer hem. Jag sitter just nu i mitt lilla residens å väntar på att Håkan ska sluta jobbet. Han har några veckor kvar till semestern så det blir att jag får vara hemma hos mej en stund varje vardag, vilket känns skönt så blir hemlängtan inte så stor.
Min vackra hortensia hängde å slokade idag. Den har inte fått vatten sen i fredags å de ska ju absolut inte torka mellan vattningarna. Jag hoppas den klarar sej ändå. Måste ta bort den från fönstret under helgerna så den inte torkar ihop. Det är sol där från klockan ett nån gång å sen hela eftermiddagen. Tror det blir bättre om den står på golvet.

Nu ska jag slurpa i mej min kopp kaffe här å surfa runt lite innan Håkan kommer. Vi ses!

20170612_120055

…att den är fin när den blommar, häggen…den skulle få vara så hela sommaren…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s