Ny matta

Idag fick jag hemleverans av sista paketet från Jotex. Jag beställde inte bara gardiner utan en matta oxå. En jättesnygg, ganska tunn bomullsmatta med vackert, tryckt mönster. Håkan tycker den är fin, men är rädd att den ska vara svår att rulla över med stolen. Ja, men då får man väl lyfta på stolen lite om det skulle vara så, för mattan ska ligga där nu. Om vi inte byter med vardagsrummet å tar in den som är styvare så det inte skrövlar sej under stolen.

Jag vill nämligen gömma det fula golvet som är i datarummet. Jag ska väl lägga nytt golv där vad det lider, men får ha så här tillsvidare. Det är ju inte som att man är jättesugen på att börja med nåt därinne, så det får vänta.

Men det här blev väl bra. Kanske ska flytta den lite mer till vänster bara. Sen ska vi snickra lite, jag å Håkan, å hänga upp gardiner å sen är det färdigt därinne så jag kan visa vad det är vi har gjort. Ingen jättestor förändring, men till det bättre iallafall. Å lite finare. 

DSC_0132

…jag är så nöjd med mattan å det kommer Håkan oxå vara…är jag helt övertygad om…  bigsmile

2 reaktioner till “Ny matta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s