Senare samma dag

Nu har vi varit på promenad en timme å ätit på Korvgubben innan vi fortsatte hemåt, så jag slipper matlagning. Skönt så här en ledig dag. Den blev verkligen helledig. Kanske jag går å slår igång en maskin tvätt så jag har nåt att sysselsätta mej med. En dammsugning hade inte heller varit helt fel. Men varför stressa med det? Det är ju en dag imorron oxå. Det får räcka med nedtagning å upphängning av gardiner. Det låter som en lagom arbetsinsats, tycker jag. Eller vad säger ni? Äsch, det bryr jag mej inte om ändå…hehe.

20170606_160015

…ha en fortsatt skön nationaldag…  swe1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s