Storm, Stormare, stormast

Luleå är en kuststad. En blåsig kuststad. Igår blåste det stormvindar, kan jag rapportera, men som tur var hade jag medvind, till jobbet åtminstone. Det blåste så mycket så jag behövde bara lyfta på fötterna å dingla med dem så förde vinden mej framåt i en hiskelig fart. Ja, kanske inte bokstavligen, men nånting ditåt. Jag knuffades framåt hela vägen till jobbet. Hem skulle jag alltså gå i motvind – för vinden har självklart inte vänt när man vill det, det är ju bara när man har motvind till jobbet som den vänder så man har motvind hem oxå…(!) – men det hade jag ingen lust med så jag jobbade till 12 å åkte med Håkan när han hade lunch.

Idag ser ut att bli en lite bättre dag. Blåsig, men inte orkanvindar.

20170602_071113

…blir nog en promenix…ska iallafall hämta paket… bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s