Den som söker skola finna

Jaha, här sitter jag, den sista maj, i datarummet som förövrigt inte är helt färdigt än, å har provat våran gamla Sony-kamera som jag inte har använt på flera år. Dock inte så många som jag ursprungligen trodde, men fyra år är det allt, å batteriet funkar hur bra som helst efter några timmars laddning. Jag befarade att det skulle vara adjöss å goodbajs med det.

DSC01370

Jag gjorde som så många gånger förr, letade efter nåt helt annat som resulterade i att jag hittade laddaren till denna lilla kamera å det fick mej i sin tur att söka efter sladden så att jag kan föra över bilderna till datorn.

DSC01372

Den hittade jag oxå efter en stunds letande å som vanligt undrar jag varför jag inte gjort detta tidigare. Hursomhaver, jag blev jätteglad, för den här är ju så mycket lättare att ta med sej när vi är ute på promenad. Jag brukar ju fota med mobilen då, men den zoomar så dåligt. Den här zoomar väl inte sådär jättelångt, men mycket bättre än mobilen iallafall.

DSC01373

Tycker den tar helt ok bilder.

DSC01389

Den är så liten å ryms jättebra i fickan. Så himla glad jag är att jag hittade alla saker, när jag egentligen skulle ha nåt annat. Som jag inte har hittat eftersom jag slutade leta  blä

DSC_0076

…det är ju nästan så jag vill gå ut å promenera nu, men jag väntar nog ändå till annan dag…

Leave a Reply