Varför?

Jag förstår inte riktigt en sak. Eller, för att vara rättvis, det är mycket jag inte förstår, långt mer än bara en sak, men jag tänker på en sak just nu. Å det är varför en del stora inredningsbloggare vill göra sina fina bilder fulare?
Jag vet inte riktigt hur de gör, för jag är verkligen ingen bra redigerare, har ingen som helst bildning i ämnet, men deras bilder blir oklara å blåaktiga.

DSC_0065 (2)

Asfult ju! Många gör sina bilder lite blekare i färgen å kanske lite mindre skarpa, för att få lite mer vintage-look på det hela, men vad i alla blåknutna skosnören är det med denna olustiga blåa hinna? Ska det vara estetiskt eller?

DSC_0140 (2)

Jag vet på riktigt inte, för det enda jag känner när jag ser dessa bilder är obehag. Det är som att jag fått nåt klägg i ögonen å vill bara gnugga bort det så jag ser klart igen.

DSC_0141 (2)

…som tur är har de inte bara dessa oangenäma bilder, utan även normala, så jag kan fortsätta gå in å kolla på deras annars så fina bilder…  m1

[Det är mina bilder som jag försökt redigera ungefär som dem. Visst är de hemska?]

Originalen…

Leave a Reply