Långfredag

Idag är det långfredag å jag har dammtorkat, dammsugit å skurat här hemma, samt rengjort badrummet så det är rent å fint. Sen var det ju bakdag idag, för jag gjorde ju degen igår, så det var bara att sätta igång med det efter städning.

IMGP2740 (2)

Jag har inte hunnit smaka nån ännu, de ligger på avsvalning, men alldeles strax ska jag ta en välbehövlig kopp kaffe å sen ska jag doppa. Tror jag diskar undan först bara, så det är gjort. Skönt att bara chilla sen. Håkan får fixa maten  fniss

IMGP2745

Så klart har man påskmotiv på påsken. Jag tycker de är så himla söta. Så glad att jag hittade dessa  m1

IMGP2747

Valle bryr sej förstås inte om några kakor. De får vi har för oss själva. Däremot kom Håkan hem med flatrökt skinka, från lill-ICA Sörbyhallen, å då fick han stora ögon  fniss

IMGP2742

…skönt…nu kan påsken börja… påskägg

En reaktion till “Långfredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s