Följ alltid ditt eget hjärta

Vilma älskar kvitton. Hon gillar ljudet av det när man knölar ihop det å när hon tar i det. Å så är de lätta att dribbla med. Rullar inte iväg för långt å så. Men det är oxå kul att försöka få fram det ur olika gömställen som under mattan eller som här, under en dyna.

20170312_101601

Det är lite svårt uppifrån så då får man hoppa ner å försöka från golvet. Då gick det bättre. Då brukar hon springa iväg med det i en väldans fart, om inte en brorsa ställer sej å kritiskt bevakar det hela.
”Jaga ett hopskrynklat kvitto…ska det va kul det?” tänker han buttert å Vilma kommer av sej för en stund. Men sen sätter hon fart igen, för vem bryr sej om vad en gammal skrutt som Valle tycker å tänker?

…nä, man ska inte bry sej om vad andra tycker, man ska göra det man gillar, så länge det inte skadar nån annan…alltid följa sitt eget hjärta…  smiley-heart-balloon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s