Söndagsrapport

Hej å hallå alla! Det har varit riktigt soligt å fint i helgen å inte fick vi så kallt heller som de lovat, men det har tyvärr inte blivit någon promenad ändå. Jag mådde lite konstigt även på lördagen. Inte så det kändes som feber å jag hade ingen mer frossa, men jag hade sån himla värk i kroppen. Det kändes typ som växtvärk, ögonlocken kändes tunga å jag sov flera omgångar i soffan. Dock var vi iväg å handlade, för vi var tvungen, men det var oxå allt jag orkade med, förutom att laga mat, kamma katterna å blogga lite, om än jag hade svårt att sitta här i stolen p.g.a värken. Vet inte vad som är fel, men får så där ibland, det är ju inte första gången.

Idag har jag mått bra. Har ingen värk, inga tunga ögonlock å jag har tvättat lite å dammtorkat. Ska bädda rent oxå om en stund å sen ska jag bara chilla, så jag orkar jobba imorgon. Man måste vara rädd om sej så man inte blir sjuk. Inte slita ut sej för mycket.

DSC_0043

…har ingen bild där jag ligger med värken så då får ni en vacker himmelsbild istället…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s