Humungus omega 3 kapslar

Är det bara jag som har svårt att svälja ner dessa jädra omega 3 kapslar? Varför måste man göra dem så förjordat humungus? Nu sitter jag med en som fastnat på tvären i strupen. Där har den suttit i snart en halvtimme. Smälter de aldrig? Man kan ju inte gärna dela på dem, för då rinner ju all fiskolja ut å den vill jag inte äta som den är, jag föredrar den inkapslad så här, men de gagnar väl inte mej när de stannar i svalget?!
Jag hade nästan svårt att dricka vatten oxå, för det lixom bubblade till innan det åkte vidare, förbi denna propp. Jag känner den varje gång jag sväljer. Riktigt oskönt!

DSC_0034.JPG

…jorå, den sitter där än…ändå drack jag lite innan jag svalde dem…urrrk å fyyy…  

Till alla språkpoliser: Ja, jag vet att det heter humongous. Tack för ditt engagemang.

2 thoughts on “Humungus omega 3 kapslar

Leave a Reply