Freeeedaaaag!

fullfartmothelgen

Så var det fredag igen å full fart mot helgen. Jag tänkte att vi skulle tömma den där bananlikören nu, som vi fick för snart ett år sen. Elva månader för att vara exakt. Jag vet inte om det är nåt bäst-före-datum på dem, men det smakar inte dåligt i alla fall. Men kanske det är lite väl länge som vi sparat den i å med att det är grädde å sånt i den.
Jag vet inte. Gott är det ändå.
Sen har vi lite av den där Mozart, chokladlikören, kvar också, som är ännu äldre. Den får vi väl ta imorron, eller nästa helg. Nu måste det in lite nytt i kylen. Lite Baileys å Tequila Rose å så skulle jag vilja prova Carolina Gynnings citrus-apelsin aperitif. Den är säkert jättegod, men jag vet inte om man måste beställa den eller om den finns att få tag på, på bolaget.

dsc_0096

…skål tamejfan å trevlig fredagskväll till alla…   29af7019ee90c4dc8f8014099c8c62ca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s