Jag kommer att dö av denna snö

Alltså, det slutar aldrig snöa i denna horribla stad. Jag emigrerar snart! Jag vill ha snö i december å januari å februari, då det är vinter, i mars ska det vara solsken å takdropp. Det är inte i mars som vintern ska komma igång ordentligt, med metervis av snö, utan i december. Hur svårt ska det vara?

dsc_0070

…jag vet, jag får skylla mej själv som bor här uppe…jag måste nog flytta…eller gå i terapi…  untitled

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s