Tipselipset

Jag har i min ungdoms dagar, när jag började använda balsam i håret, läst på flaskan att man ska vrida ur så mycket vatten som möjligt ur håret. Inte torka det, men det ska inte vara dyngsurt, så då har jag ju följt dessa råd i alla år å inte tänkt på att det kan vara felaktig information. Dock har jag, i mina äldre dagar, provat att sätta balsam direkt efter att jag har duschat bort schampot, utan att låta vattnet rinna av för mycket eller, gud förbjude säger jag nu, vrida ur det…å vet ni, det är precis så man ska göra, om man vill ha mjukt hår. Å det är väl ändå det som balsamet är till för. Ja, å för att det inte ska bli så statiskt.

Alltså, vrid inte ur vattnet ur håret innan ni sätter balsam utan ha så blött som möjligt. Då blir det bäst resultat. Har ni inte alltför långt hår behöver ni inte så mycket balsam heller, för när håret är blött så är det lättare att fördela ut det jämnt, å då räcker det ju längre. Hur bra?

dsc_0010

…man får experimentera själv med allt så man inte blir lurad…nu blev jag det bara i typ 40 år… fniss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s