Det slutar aldrig snöa

Inte kul att möta den här på gångvägen, men samtidigt skönt på ett sätt, för jag fick ju gå där det är plogat istället för att sjava fram i djupsnön.

20170223_125429

Men jag tog mej inte helt torrskodd ur det där, för när han närmade sej ställde jag mej så nära räcket jag bara kunde å han drog in skopan så den inte skulle ta i mej, men det resulterade i att jag begravdes i snön, upp till knäna ungefär, det som ni ser där mot räcket. Ja, det var ju inget man kunde göra åt det. Det var ju bara att sjava sej därifrån å sen fick jag äntligen gå på plogad mark. Det går så fasligt mycket snabbare då.

Usch, det är inte utan att jag börjar bli lite less på det vita eländet. Kan vi inte det här nu? Jag längtar efter barmark. Ni vet, efter de har varit å sopat så det är sådär rent å grusfritt. Å jag kan ha mina converse. Gud vad jag längtar. Kan inte våren komma lite tidigare i år? Bara ett par månader så där? Det får vara lite kallare, runt nollan typ, men ingen mer snö. Bara rensopad barmark. Är det för mycket begärt? Hm?
Jaha…

…jo, men jag ska köpa skoinlägg till conversen, så har jag inte ont…jag lovar…  m1

2 reaktioner till “Det slutar aldrig snöa

    1. hahaha…nja, jag tror det börjar gå över, men visst, ibland när jag sjunger julsånger å får en sån där julig känsla så kan det nog skölja över mej lite jullängtan också 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s