Kvällsfrukost å korthåriga pälsklingar

Fredag är ju fikadagen, då får vi äta nåt gott, som bullar till exempel eller nån bakelse. Men vi fikade mackor med varm choklad istället. Mackor med flatrökt skinka å gurka på. Det är inte fy skam det heller. Å så hade jag ingen middag på gång, för vi fick ju mat till lunchen. Man behöver inte mat på kvällskvisten, tycker i alla fall jag i alla fall. Åtminstone inte varje kväll.

Så klart fick Valle & Vilma också smaka, om de nu hade velat, men det är som att de har förätit sej på skinka, så de ville inte ha. Valle, som ligger i skålen, har jag trimmat korthårig, men inte så kort som han hade första gången jag provade, då var det bara 2 mm långt. Nu har jag ett skär som klipper 1 cm, men det blir ju inte riktigt så kort utan det är lite längre å rätt så ojämnt, men jag ska försöka jämna till det nu i helgen. Då ska jag klippa Vilma också. Nu ska de banne mej inte svälja ner mer av det där långa håret. De är kanske inte de vackraste små varelser när de är korthåriga, men de är mer bekväma å så hårar de mycket mindre. Det är det viktigaste. Att de mår bra å slipper kräkas upp hårbollar i tid å otid. Mycket lättare att hålla dem rena också. Man torkar bara med trasa som doppas i vatten uppblandad med kattschampo å sen sköljer man bort det med annan trasa som doppas i rent vatten. Det duger lika bra som att bada dem, vilket de inte går med på, så då är det ett bra alternativ.

dsc_0302

…visar imorron hur de blev…men ni får lova att inte skratta…ni måste säga att de är fina ändå…m1

En reaktion på ”Kvällsfrukost å korthåriga pälsklingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s