Blida, många steg, å mycket kan jag gå med på, men inte det

fullfartmothelgen
Hallå hej allihop! Det är freeeedaaaag!  dans4

Idag var det plusgrader å strålande solsken, men blåser lite väl mycket för att det ska bli så där riktigt varmt. Skönt var det ändå. Enda nackdelen är att det är så förjordat halt. Men på sina ställen har snön försvunnit helt å där är det så skönt att gå när man kan slappna av å inte behöver vara rädd för att halka.

Jobbade en timme längre idag, vilket bidrog till några fler steg på min räknare. Inte dumt. Jag har fått ett nytt ställe som jag egentligen ska ta på torsdagar, för jag har bara haft 4,5 timmar då, alla andra dagar har jag 6 timmar eller mer, men det passade inte att komma å visa när jag var färdig på mina andra ställen, utan jag hade nog fått stå å vänta i ca 45 minuter, fast jag tycker inte att det är nåt som jag måste stå ut med så…jag gick hem istället  fnys
Dock måste ju kunden få städat i veckan så jag fick visning idag, precis i rätt tid, så det var helt ok. Jag kan jobba längre om jag har nåt att göra, men inte om jag måste stå å vänta på att få sätta igång.

screenshot_20170217-143414b

Men nu är det full fart mot helgen å vi är lediga i dagarna två igen. Det ska bli så härligt. Å vi har faktiskt unnat oss lite godis, för vi har inte firat popcorn-dagen å inte alla hjärtans dag, så vi får slå ihop dem å fira nu i helgen med lite Daim å nya Polly som jag blev så nyfiken på hur de smakar. Jag tror att det är nåt jag kommer gilla.

20170217_164257

…ha nu en skön fredagskväll alla…   kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s