Lunchmat

Vi äter sällan middag här i mitt lilla residens, men jag lagar mat ändå, för vi måste ju ha till lunch. Eller, jag äter ju när jag kommer hem så där mellan två å tre på dagen. Har ingen lunch på jobbet. Har ingen rast alls, om man ska vara ärlig, fast jag vet att man egentligen måste när man jobbar mer än fem timmar, men det händer då å då att jag sätter mej i tio minuter å dricker en kopp kaffe med en kollega, om hon är där när jag ska gå. Det är när jag inte har så mycket på morgonen som jag hinner med det. Inte så ofta med andra ord.

Idag blev det heta räkor med ris. Det kommer nog räcka onsdag-fredag, tror jag. Har inte packat det i matbackar ännu, men det blev rätt så mycket.

dsc_0236

Jag hörde Valle jama bakom mej. Han blev nog sugen, om än jag vet att han inte äter räkor. Det kanske var doften av allt det andra som lockade. När jag vände mej om stod han med tassarna på ryggstödet å tittade på maten.

dsc_0239

Det blev väldigt gott, jag har ju provsmakat lite. Längtar nu till imorgon då vi får äta av det. MUMS!

dsc_0240

”Jag får schlumpen?” ville Valle, men det är alldeles för kryddstarkt för att han ska kunna äta det.

dsc_0241

…lilla gubben…vad ska man hitta på istället…han är ju så kräsen, den lilla rackarn… 

For lunch Wednesday thru Friday were having hot shrimps with rice. We don’t mind eating the same food three days in a row. This is so yummy!
Valle wanted to taste as well, but it’s way too spicy for him.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s