Tomtefamiljen

Idag kom tomtefamiljen på plats i stadsparken. Vi som inte har en gnutta snö.

20161124_074833

Men det hade de löst med att frakta dit lite nånstans ifrån. Bara det nu inte smälter!

20161124_100725

Nej, jag har inte stått å tittat på medan de ställde dit dem, bilderna är tagna vid olika tidpunkter. Jag har fått ett till ställe i det där vackra gula trähuset bredvid stadshuset, men de är aldrig där på morgonen så jag måste gå tillbaka dit efter jag tagit två andra ställen som öppnar kl. 10 å inte kan vänta, så det blir ett evigt rännande fram å tillbaka. Döm om min irritation när de inte var där då heller! De tror väl att vi ska åka fram å tillbaka å kolla om man kan komma in hela dagen. Nix å nej! Det är slöseri av min dyrbara tid.

…jag ska väl börja julpynta här hemma också strax, för det blir ranchen i helgen å pynta där med…
christmas-stockings-smiley-emoticon

2 reaktioner till “Tomtefamiljen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s