Årets julkalender

Jag älskar ”Historieätarna” å är jätteglad att det har börjat igen med nya avsnitt (tyvärr de sista, det blir inga fler sen) så då kan ni ju förstå att jag gillade förra årets julkalender å tittade faktiskt på vartenda avsnitt, fast på nätet då.
Annars har jag inte tittat på dem alls genom åren, sen nån gång på 80-talet tror jag, har bara sett nån snutt här å där varje år så egentligen kan jag inte uttala mej om vilken som är bäst, men jag kan säga att jag tror att årets julkalender kommer att bli den bästa ever! Jag kommer i alla fall att sitta bänkad varje dag fram till jul, för det här är precis sånt som jag gillar. Äntligen har de förstått hur det ska vara!

svt-julkalendernselmassaga-2016-e00-c54f

…det är nästan så jag längtar till första december…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s