Torsdagsrapport

Hej allihopa! Nu börjar det bli lite mer vinter här i vår stad. Jag tyckte väl att det var orättvist att de som bor längre ner i detta land ska få mer snö än oss, men nu börjar det likna nåt. Snart är hela viken istäckt å vi får vår fina isväg att promenera på.

Jag har varit min sista dag på vårdcentralen, men det var jag redan igår, för jag hann inte dit idag. Jag har fått ett nytt litet ställe som ligger i samma gula vackra träbyggnad där jag redan städar varje måndag å torsdag å hade ju gärna gått upp till det nya samtidigt, när jag nu redan är där, men idag var det stängt, så jag fick gå å ta två andra ställen som öppnar kl. 10 å sen gå tillbaka igen. Otroligt opraktiskt! Å det gjorde ju att jag inte hann till VC:n å hon jag vikade för kommer tillbaka imorgon så jag behöver inte åka dit mer. Men jag har jobb ändå så det gör ingenting. Kanske inte lika många timmar, men det blir nog mer sen. Hoppas jag. Det ordnar sej alltid. Jag är inte orolig.

Idag var jag på cellprovtagning. Det tar mellan 1-12 veckor att få svaret. Jag tror inte det finns nån förändring, trots att jag har mellanblödningar lite då å då, eller snarare väldigt oregelbunden mens. Den kan komma igen två veckor efter den föregångna, men det har nog med klimakteriet att göra så jag är inte orolig för det heller. De säger ju att det inte är nåt konstigt med det. Värre är det om man inte har haft mens på ett år eller mer å sen får en blödning, då ska man nog gå å kolla upp det. Men skulle det vara nåt så får jag ju veta det nu då. Det är bra att gå på dessa provtagningar, om än de är lite obehagliga. Det går så himla fort. Jag hade tid 14:45. Klockan 14.56 var jag hemma igen. Nu har jag visserligen nära till VC:n, men ändå, det går så himla fort. Det tar typ en minut. Möjligtvis den längsta minuten i ditt liv, men det är inte längre än så.

 20161110_112009

…skönt att ha det bortgjort…å skönt att få mer snö…å skönt att få nya ställen imorron…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s