Exakt ett år sen idag

tt
För exakt ett år sen bröt jag min stackars fot. När man tänker tillbaka på det så förstår jag inte att jag stod ut. Det är så tragiskt att bli sittande/liggande så där i flera veckor bara för att man måste ha foten i högläge. Håkan tyckte det var jättejobbigt den veckan han hade rosfeber. Jag låg i flera veckor. Först åtta med gipset, sen ett par veckor till efter det var borttaget, för jag svullnade så, så fort jag satte ner foten. Svullen å blå var den.

Så fruktansvärt tacksam att det är överstökat. Jag hoppas att det var första å sista gången. Inga fler brutna fötter tack! Åtminstone inte på ett så komplicerat område.

20151209_163123

…jag låg förstås inte precis hela tiden, om det nu är nån som tänker det…men jag var tvungen att avbryta allt för att gå å lägga mej i tid å otid, när det började sprängvärka…å det är så skönt att slippa nu…

2 reaktioner till “Exakt ett år sen idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s