Fy för alla frestelser

Det är egentligen ingen bra tid för mej nu. Jo, jag älskar den här tiden, det är den allra bästa, men det här med alla godsaker…de bara ligger där å ropar mitt namn. Jag kan bara inte stå emot, om än jag hade behövt låta bli dem några månader till innan jag kan unna mej utan påföljd.

Inte för att jag längre bryr mej särskilt mycket om vikten, det är ju faktiskt av ringa vikt, vilken vikt man har. Men det är kläderna. Jag vill ju ha mina kläder. Inte köpa nytt. Å jag vill inte att de ska sitta som ett korvaskinn. Jag vill ju kunna röra på mej. Alltså finns inget annat alternativ än att jag tappar lite av späcket.

Nu när jag jobbar så går jag ju bort en hel del. Det är verkligen bra att ha ett rörligt arbete. Så jag hade snart nått mitt mål om det inte vore för alla dessa läckerheter som frestar. Men jag går mycket mer nu när jag började på mitt nya vikariat. Jag jobbar ju fem timmar varje dag nu å jag går över 13000 steg varje dag. Det är mycket bra. Förhoppningsvis får jag fortsätta även efter den tionde, min arbetsledare trodde inte att hon kommer tillbaka då, så jag vet att jag kommer att tappa några kilo, såvida jag inte stoppar i mej för mycket gotter. Jag får försöka vara ståndaktig å bara äta litegrann. Å allra helst inget på vardagarna. Ett par pepparkakor till kaffet, högst! Å kanske ett par ischoklad också. Å mindre portioner av maten. Promenera varje dag på helgen också. Det har vi gjort nu, jag å Håkan. Det borde ju funka. Jag måste fixa detta. Jag måste ju kunna ha mina kläder, för tusan!

dsc_0174

…en hel månad med julbak å julgodis, sen kommer semmeltiden…hur ska lillan orka??…  hjalp6

2 reaktioner på ”Fy för alla frestelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s