Vacker duk

För väldigt längesen, närmare bestämt runt 20 år sen, virkade jag en duk. Den virkades i delar å sen skulle man sy ihop delarna. Det blev inte riktigt så. Duken blev liggandes i skåpet å jag har tagit fram den då å då å tänkt att det är ju så lite kvar. Det är ju bara att sy ihop den. Hälften var redan avklarad. Varför gjorde jag inte resten så den blev färdig nån gång? Den är ju så fin!

dsc_0153

Idag gjorde jag det. Idag blev den färdig. Å jättefin!

dsc_0159

Det är nog den finaste duk jag någonsin har virkat.

dsc_0157

…får se var jag ska ha den, men tror på tv-bänken, under min Ganesha…  gla_thumb

*så himla nöjd*

2 reaktioner på ”Vacker duk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s