Kärlek vid första ögonkastet

Jag har gått å blitt lite kär. Kärlek vid första ögonkastet, kan man kalla det. Men det är bara på utseendet, för jag vet inte mer om den här, än att den är sååå snygg!

66-2899_d

Man kan ju undra om den är lika skön att sitta å ligga i som den är snygg. Det kan jag inte ta reda på heller eftersom den inte finns i nån möbelaffär i närheten så man kunde prova. Å då jag har varit å stulit bilderna därifrån så måste jag väl säga var den finns att köpa. Jo, det är på Ellos av alla ställen. Nog för att jag köper allt möjligt därifrån, bl.a tapeter, men att de har så snygga möbler hade jag ingen aning om.
66-2899b

…nej, jag ska inte köpa, jag ska bara beundra den på distans…  mm2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s