Ingen vilodag

Hej allihopa! Igår putsade jag alla fönster. Äntligen! Jag har inte putsat dem på över ett år! Nu är de så rena å fina så det riktigt glänser om dem. En sån härlig känsla att ha det avklarat. Hängde upp julgardinerna i datarummet å frågan är nu om jag ska hänga mina röda i köket eller om jag ska ha vita längder å nån röd hissgardin. Jag har inte bestämt mej än.

Jag kan i alla fall inte hänga upp dem riktigt än, för jag har målat hela väggen färdigt. Det blev ju inte av när jag tapetserade, bara den delen bakom hörnskåpet som det var tapet på, för jag hade så ont i min brutna fot så jag lämnade det, det syntes ju ändå inte bakom gardinen. Sen var vi ju på ranchen i flera månader så det fick helt enkelt vänta, men nu är det gjort. Vi åkte å köpte färg så jag fick måla innan gardinerna ska upp. Färgen ska torka i tre timmar bara, sen kan jag göra klart. Hörnskåpet har jag redan ställt på plats, för den tar inte i väggen.

dsc_0149

Jag köpte även en ny lampa till balkongen, för den gamla har gått sönder. Hittade en så himla fin, som jag velat köpa tidigare, men då var de slut. Ska visa sen när den är på plats, för den är inte riktigt komplett så här. Ni får se sen.

dsc_0151

Nu ska jag strax på dejt igen, Håkan ringde å sa att han bara ska bada sen kommer han, så jag kan ju vänta med gardinerna till imorron. Då kanske jag har bestämt mej för vad jag vill ha. Kanske att jag springer in på RUSTA å kollar om jag hittar nån söt hissgardin med julmotiv.

…ja, det ljusnar i tunneln, men än har jag inte fått upp dörrfodren…*suck*

2 thoughts on “Ingen vilodag

Leave a Reply