Rättvisa är skipad

Idag fick jag höra nåt som gjorde så gott i min själ så det nästan är lite skrämmande, beroende på hur man ser det. Jag ska börja från början…

Jag vet inte om ni kommer ihåg när jag sa upp mej på mitt förra jobb. Jag hade en arbetsledare som är helt…ja, inte som alla andra, kan man säga för att vara snäll. Jag var arg som ett bi varje dag på jobbet, de sista månaderna, just p.g.a denna människa, så jag valde att gå helt enkelt.

I somras såg jag till min glädje att hon inte längre jobbar kvar på samma ställe, så jag tänkte att då kan jag ju söka vikariat även där om det kniper.

Nu visade det sej att det var hon som sökte chefsjobbet på SSAB åt det bolag som tog över efter oss. Men där blev hon inte långvarig. Ett halvår stod de anställda ut med henne, sen fick hon sparken å en annan av mina tidigare kollegor sökte å fick den tjänsten. (Det var hon som hörde av sej i somras å frågade om jag ville börja där igen.)

Så nu sitter jag här å vill nästan fira denna händelse. Jag känner en sån triumf. Att jag lixom har fått revansch på nåt sätt. Där fick väl du, din…din gemena kärringtrasa! Jag hoppas verkligen att du lärt dej en läxa. Att det var sista gången du fick bossa, likt den värsta slavdrivare, å att du själv får jobba så som du tvingat andra att göra alla dessa år. Det är människor du hunsat runt med å inte robotar utan smärtgräns. Synd bara att du säkert får en humanare chef.

Men man kanske inte ska sitta här å hysa agg eller känna skadeglädje. Eller jo, jag ska njuta denna hämndens sötma, om än jag inte personligen fick vara med å hämnas, men känslan är densamma. Underbart!

…that’s karma bitch…what goes around, comes around…       karma

(Undrar om hon fick sparken från NMV också?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s