Ren & fin

Jag har tvättat min vita jacka å den vill inte låta sej centrifugeras riktigt ordentligt, så det rinner ju om den när man hänger den på tork. Valle, som låg i fönstret i sovrummet, kom som ett skott när han hörde strilen mot golvet.

dsc_0144

Jag fick ingen bild på honom, men på Vilma som också sakta smög sej fram för att se vad det var som plaskade så. Allt med vatten är jättespännande. Som när jag vattnar blommor också. Då springer hon efter å tittar fascinerat i varje kruka, de som står på golvet alltså, när vattnet försvinner ner i jorden.

dsc_0143

Nu ska jackan få sin vinterskrud, alltså fuskpälskanten ska på huvan, å sen ska jag ha den som vinterjacka. Det går bra om man har nån fleecejacka eller kofta under. De andra jackorna har krympt en aning av allt godis jag stoppat i mej, så jag måste går ner nåt gram till, med kilo före, sen kan jag ha dem också.

…bara inte mina vinterstövlar också krympt…då vet jag inte vad jag gör…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s