Nya skor

Idag var vi å köpte nya arbetsskor till mej. Mjuka inneskor som har ordentligt med tyg som är töjbart å inte klämmer fötterna, utan ger ordentligt med plats. Dock måste jag ha andra skor när jag går längre sträckor ute å ifall det regnar, men jag har ju min ryggsäck att packa ner dem i.

DSC_0058 (2).JPG

Jag gillar de där knallrosa detaljerna. Lite lagom kaxiga sådär å inte alltför uppseendeväckande.

dsc_0059-2

…tror nog att de är riktigt sköna…  gla_thumb

2 reaktioner till “Nya skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s