Underbar höstdag

Idag behövde jag inte betala på bussen hem, det var nåt fel på tekniken igen. Jag tycker det är ofta som de inte funkar, de där kortdragarna. Men inte gråter jag för det. Den här veckan har inte kostat mej ett öre att åka hem från jobbet hittills. I måndags kom Håkan å hämtade mej, för jag hade glömt mitt betalkort i handväskan, som jag hade när vi åkte till Piteå å shoppade. Igår kom en kollega samtidigt som jag slutade så jag fick åka hem med honom. Å idag kunde jag inte dra kortet. Alla dagar fick vara så om ni frågar mej.

Det innebar ju att jag inte fick nån övergång, så jag promenerade hem. Men det var sååå skönt! Titta bara på utsikten jag har på min väg hem. Helt fantastisk!

20160921_153911-2

Varmt å skönt är det, ca 17° å knappt någon vind alls. En båt är på väg ut i horisonten.

20160921_153911-3

Höstens färger gör allt så himla vackert å promenaden blir ett rent nöje.

20160921_154225-5

Det är nästan för kort. Jag skulle vilja gå lite längre i det här underbara vädret. Det hade jag ju kunnat också, men jag ville hinna vara hemma en stund innan jag ska på dejt. Jag är bjuden på restaurang, förstår ni, så jag måste hinna byta om å det.

20160921_155600-2

…jodå, det är alldeles sant…sitter å väntar på Håkan här nu, han ska bjuda mej på Sibylla…  mys

2 reaktioner till “Underbar höstdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s