Nyttjad rabatt

Varje gång man får nya MIO-katalogen så får man även en kupong på trehundra kronor som man får dra av om man handlar för sexhundra, vilket jag tycker är jättebra rabatt. Det måste ju absolut nyttjas, så vi åkte till Piteå idag å shoppade lite. Det bidde bara hushållsartiklar. Däribland dessa fina temuggar.

dsc_0028-2

Det finns kaffemuggar också i samma kollektion å jag köpte fyra dylika av den gråa. Två lämnade jag på ranchen å två tog jag hem nu när vi återvände till min gata i stan, där jag bor.

De här temuggarna är större än de ser ut på bild, ty jag har inga vanliga teskedar i dem, utan såna däringa  långskaftade irish coffee-skedar. De vanliga skulle knappt ha nåt över kanten. Men visst är de fina?

dsc_0029-2

…vad jag köpte mer visar jag en annan dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s