Åter till ranchen

Torsdagen är snart avklarad å vi har återvänt till ranchen. Vi skulle vara här i helgen så jag tyckte det var lika bra att åka redan idag så katterna får vara här lite längre. Det är ju bara en arbetsdag kvar å även om jag får stiga upp lite tidigare för att åka in med Håkan till stan så gör det ingenting, jag har ju stigit upp alla andra dagar också, enda skillnaden är att jag inte har behövt åka nånstans. Imorgon börjar jag 11 eller 12, jag vet inte när de hämtar, men då hinner jag ju vila lite innan.

Har varit ut å tagit upp lite morötter som vi får dippa på lördagskvällen till nån bra film. Gott gottigottgott! Det råkade följa med några småttingar också. Det var inte meningen, men blasten hade trasslat ihop sej.

20160908_184125-2

…plockade bara några, så resten får växa till sej ordentligt…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s