Inte min grej

Det här med förkylning är inte min grej. Jag mår inte bra av det. Jag hostar så jag får metallsmak i munnen. Näsan svider å rinner. Ögona tåras. Nä, det är ett tillstånd jag helst slipper vara i. Men min hals går inte längre att likna vid Saharaöknen å det är ju ett steg i rätt riktning. Det är verkligen inte roligt när till å med vattnet känns som taggtråd att svälja. Nu har jag bara några dagar av nästäppa kvar. Sen går vi mot ett friskare liv. Skönt!

20160906_092501 (2)

…jo, jag ska jobba, men börjar 11:00, så kan vila på förmiddagen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s