Pallen till hallen

Jag har ju en idé om en pall till hallen som jag skulle visa er. En pall som jag ska ställa bredvid badrumsdörren, där klösträdet stod, som katterna kan sitta å ligga på, men även gå på lådan i. Jag är nämligen trött på att ha den i badrummet, så då är det väldigt praktiskt att kunna gömma den så här, i en möbel, när man har den i ett annat rum.

Om det är nån som undrar om det inte kommer att sanda mycket så kan jag förtälja att det var precis vad det gjorde ändå, för badrumsdörren stod ju alltid öppen, med lådan alldeles innanför, så när de stod där å krafsade for det alltid lite ut i hallen också. Så det lär inte bli mer att sopa än det har varit.

20160830_175049 (2)

…jag tror det kommer bli jättebra…å fint…   bigsmile_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s