Kakel å korv i sovsäck

Idag har det varit lite sol å regn om vartannat så vi åkte hem till mitt lilla residens på min gata i stan, där jag bor, å kaklade färdigt. Eller inte riktigt färdigt, det är andra gaveln å hörnet kvar, för jag hade ju en fyrvägsväggkontakt bakom kaffebryggaren, just under skåpet, men nu kom jag på att jag vill ha den i hörnet istället. Så vi kollade på nätet å hittade såna för hörn som vi ska åka å köpa imorron. Två stycken så jag får åtta uttag där. Det kommer ju bli skitsnyggt! För att inte tala om hur praktiskt det är. Då kan man ha radio, kitchenaid, kaffebryggare å allt vad det är i utan att måsta dra ut dem när man ska rosta bröd eller nåt. Are you impressed? I’m impressed!

Sen när vi kom tillbaka till ranchen gjorde jag korv i sovsäck. Det var både enkelt å gott så det kommer att göras fler gånger här.

…åååh vad jag är glad…nu är det snart färdigt å det känns sååå skönt!…å jag blir sååå nöjd…   bigsmile_thumb

2 reaktioner till “Kakel å korv i sovsäck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s