Kosttillskott

Ok, då kör vi igen. Har köpt omega3 å ska även testa magnesium mot min förlamande trötthet. Hoppas det hjälper. Fast egentligen borde jag inte lida av magnesiumbrist, för jag äter av sånt som innehåller det. Fast kanske för små mängder, vad vet jag. Jag hoppas i alla fall att jag ska bli pigg å alert å vilja åtaga mej arbetsuppgifter med den hurtigaste glädje. Jag har varit så trött å slö sista tiden å jag orkar inte vara sån längre, jag vill bli som jag var förut!

DSC_0050 (2)

…det går även bra om min hjärna luras att tro att det funkar, bara jag blir piggare…  anbeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s