Köksstolarnas make over

Köksstolarna i köket behövde få sej en uppfräschning. Jag har ju kvar mina skynken som egentligen är sofföverdrag, men de används ju inte till det så jag kan sy en massa annat av tyget. Så av det klippte jag bitar å så rollade jag ett vackert mönster på dem med vanlig vit grundfärg (man måste inte nödvändigtvis ha textilfärg), pangade fast på stolsitsen å voilà…stolarna är som nya!

Rollen kan man ha till mycket, man kan rolla på tyg, som jag då, å på väggar å möbler. Det är ju bara fantasin som sätter gränser.

…snyggt som tusan!…å det bästa av allt – handgjort å operfekt…  bigsmile_thumb

[Klicka på bilderna för större version]

2 reaktioner på ”Köksstolarnas make over

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s