En kasse full med kottar

Jag har plockat en hel kasse full med kottar…
Har hon alldeles mist förståndet? tänker ni. Nej, det har jag inte, jag ska göra fina grejor med dessa, förstår ni. Till exempel kransar, runda eller hjärtformade, å girlanger å en massa annat, det är bara att låta fantasin flöda.
Man kan dutta lite vit å grå färg på dem också å få dem att se lite sådär shabby chic ut, om ni vet vad jag menar. Man kan göra så jättesnygga grejor att pryda sitt hem med som inte kostar nåt, man tar det man har hemma helt enkelt.

20160715_184826 (2)

Några exempel jag hittat på nätet.

…längtar till jag får sitta å pyssla…  mys

En reaktion till “En kasse full med kottar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s