Störd nattsömn

I natt hade vi ett åskväder över oss å både jag å Håkan vaknade av en knall som var så högpict--lightning.png att det knakade i hela huset. Jag låg spänt å väntade på nästa, men den dröjde å när väl de andra kom så var det bara ett svagare mullrande. Tur det, för det kändes som att en till sån där hade fått husväggarna att tippa ut på sidorna, som ett korthus ungefär. Tror det är första gången jag vaknar av åska. Kan inte minnas att jag gjort det tidigare. Huuujedamej vad den levde om!
God morgon  mornincoffee

2 reaktioner till “Störd nattsömn

    1. ja, jag är ju inte så lättväckt annars, men när det låter som att hela huset ska rasa så kan du ge dej han-hin-håle-själv på att jag vaknar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s