Varmare idag

Dagens promenad var varmare än gårdagens. Därför var jag ju bara glad när jag såg molnen på hemvägen. Ser ut som att det ska bli regn, men det kan lika gärna bara dra förbi lite snabbt. Jag vet att alla som har semester vill ha sol å fint nu, men jag talar bara för mej själv nu å jag föredrar lite variation av allt. Lite regn ett par dagar, lite sol ett par dagar å så får det hålla på så, det får komma i lagoma portioner, för jag tröttnar fort…till å med på finvädret.

Men, från det ena till det fyrtiofjärde, titta på den vita blomman längst ner. Jag visste inte att vi har björnloka här uppe! Har missat den varje gång, alla promenader till trots.

Tog en bild igår på en som är i knopp ännu, men såg idag att den är på väg att brista. Ni ser ju hur grov den är. Ska ta bild på dem varje dag å se hur de utvecklas. Fantastiskt vackra!

DSC_1050

…dem ska man absolut inte ta i så man får brännblåsor, det är de som är giftiga…  glo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s