Vackert semesterväder

Grattis alla semesterfirare! Håkan har påbörjat sin första vecka. Nu har vi haft tur med vädret sen i söndags. Lördag var i å för sej också lite halvfin så där, så vi klagar inte. Temperaturen i poolen är dock inte badvänlig ännu, men fortsätter det så här så dröjer det inte länge.

Vi har i alla fall varit på promenad, både i söndags, igår å idag. I söndags såg jag flera olika fjärilar överallt, som satt alldeles still när jag närmade mej. Jag hade så gärna fotograferat dem, för det var såna som jag inte har bild på redan, men tyvärr hade jag varken kamera eller mobil med mej å jag sa till Håkan att det är bara därför, för att jag inte kan ta nån bild.
Igår å idag tog jag med kameran, men inte såg jag några fjärilar, mer än de vita som fladdrar iväg hela tiden å är i det närmaste omöjliga att få en bra bild på. Så typix!

Men jag fick bild på en ståtlig kråka i alla fall, som satt alldeles ensam högt uppe i en björk. Eller, den hade kompisar, men de höll sej på lite lägre höjder.

DSC_1033 (2)

De vita näckrosorna börjar titta fram en efter en å är så vackra där i ån.

DSC_1030 (2)

På vägen till kossorna blåste det en svag, något svalkande bris, men på vägen hem var det så varmt å jag gick bara saktare å saktare. Håkan undrade om jag hade ont i foten, som jag lätt får när vi är å promenerar. – Nä, svarade jag, jag är bara varm, tjock å gammal, det är därför jag inte är så snabb längre.
Lät ju aningens tragiskt, men det ligger något i det ändå.

DSC_1035 (3)

Valle gör allt för att hitta lite svalka. Att fläka ut sej på mage på köksgolvet är en av metoderna som verkar funka rätt bra.

DSC_1031

…härlig början på semestern…  cool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s